Juszt-Is Teszünk házfelújítás 2022

🎶🎶Ázik a ház teteje, teteje… avagy hogy is van ez a dal? 🎶

Önkénteseink és kis segítőink eléneklik, hogy

mi a legnagyobb feladatot, ami most vár ránk:

Ázik a ház teteje FB videó

 

Sajnos van egy negatív listánk:

❌ penészes falak

❌ ereszmentes ház

❌átázott fal 

A Juszt-Is ház közel száz éves tetejének ácsszerkezete még mindig jó állapotú, viszont sajnos a cserepek között víz szivárog már, és a tűzfal fölött az eresz is hiányzik. Ennek már nyoma is van: több helyen a fal átázott és bepenészedett. Mielőtt komolyabb károsodás következne be, szeretnénk a tetőfedést megjavítani és korszerűsíteni: a cserepek és cseréplécek leszedése után a szarufákra vízálló tetőfóliát terítünk, majd egy új lécezésre visszahelyezzük a még használható cserepeket, és ahol szükséges újakkal kipótoljuk. A tűzfal fölé is teszünk ereszt, így a falak ázás elleni védelmét reméljük újabb évszázadra biztosítani tudjuk:)

A házzal kapcsolatos felújításokra 1 millió forint áll rendelkezésünkre. Ebből előreláthatóan lehetőségünk nyílik a konyhabútor, tanulószoba szekrény megvásárlására, valamint el tudjuk kezdeni az összegből a tetőfelújítási munkálatokat is. Ahhoz azonban, hogy mindent teljes körűen a nyár folyamán be tudjuk fejezni, még további anyagi forrásra van szükségünk.

🙏 De! Szeretnénk:

🔜 tetőjavítási munkálatokat
459.000 forintot már félre tudtunk tenni erre, de ez nem elég 🥺

Most jössz te 👁‍🗨

Kérjük támogasd kis házunk javítási költségeit ❤️ 

A javításokat júniusban kellene elkezdeni, így június 1-től 10-ig tart kampányunk!

A jelenlegi elszálló anyagárak miatt 2 millió körül lesz a tetőjavítás. Minden forinttal azt segíted, hogy a javítás ne menjen a nyári programjaink és a hétvégeink kárára. 

 

 



Számlaszám: 16200223-10095722  (MagNet Bank) 

Közlemény: tető

Nemzetközi utaláshoz:

IBAN: HU06 1620 0223 1009 5722 0000 0000

SWIFT: HBWEHUHB

Facebook