Jutalomkirándulás 2023

A kirándulás, amit részben átírt az eső

Hónapok tervezgetése után augusztus 4-én elindultunk Bódvalenkére összeszedni a gyerekeket és elvinni őket jutalomkirándulásra. Szombaton a nagyokkal Lillafüredre mentünk volna a Sport és kalandparkba, de az eső keresztbe vágta a terveinket. Így utunk kicsit később indulva Miskolcra vitt, ahol kiscsoportokban kerestünk játszótereket, mozgólépcsőket, sőt volt aki a Szinva patak fürdőzési lehetőségeit fedezte fel. Ezen élmények megszerzése után a McDonalds-ban tömtük tele a hasunkat. A napot popcorn mellett egy film kíséretében zártuk.

Vasárnap megint esővel indult a nap, de ez nem tántorított el bennünket, mert az évek óta bejáratott és szeretett Maya parkban végre kipróbálhattuk a benti részt is. Csodálatos volt. A gyerekek alig akartak eljönni! Még egyszer köszönjük szépen a Maya park dolgozóinak a kedvességüket és a kis ajándék füzetet, mellyel meglepték a gyerekeket. Az eső ellenére a gyerekek nagy örömmel elnyaltak egy jégkrémet, majd elindultunk a McDonalds-ba ebédelni. Teli hassal szálltunk fel a vonatra és mentünk vissza Bódvalenkére. Sajnos sok gyerek nem jött el, gyaníthatóan az eső (és a hajnali indulás) eltántorította a szülőket. 

Jövő augusztusban újra megpróbáljuk a Lillafüredi Sport és kalandparkot meglátogatni, ezúton is kérünk mindenkit, hogy kezdjen el szorítani, hogy jövőre el is jussunk oda! :))